Produkten:
De aangeboden artikelen worden zo duidelijk en waarheidsgetrouw mogelijk afgebeeld en/of omschreven op de website. De kleuren en grote kunnen een kleine afwijking hebben met de werkelijkheid. Dit in verband met de verschillende schermresoluties van elke computer. Bij de foto’s worden duidelijk de kleur en maat vermeld.

Prijzen:
Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.Onze prijzen zijn afhankelijk van de zilverprijs en de dollarkoers. Wij behouden ons het recht voor om op ieder moment de prijzen op de site aan te passen.

Bestelling:
Zodra uw bestelling is geplaatst en we uw betaling hebben ontvangen  is er een koopovereenkomst. Wanneer wij binnen 5 werkdagen uw betaling nog niet hebben ontvangen, kunnen wij uw bestelling annuleren.
Wij behouden ons het recht voor om op ieder moment de bestelling te annuleren, zonder opgave van reden.
Mocht een artikel dat U besteld heeft niet meer op voorraad of niet meer leverbaar zijn, dan brengen wij U hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte en storten het aankoopbedrag terug op uw rekening.

Verzenden en retourneren:
Alle artikelen worden binnen 2 tot 3 werkdagen in kadoverpakking verstuurd en hiervoor worden de op dat moment geldende TNT tarieven gerekend. Deze zijn op dit moment:

Nederland:
Tot € 50,00: € 3,84 (brievenbuspakje)
Vanaf € 50,00: € 8,05 (aangetekend pakket)

Europa:
Tot €50,00: 4,50 (brievenbus)
Vanaf €50,00:  € 14,30 (aangetekend pakket)

Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging, verlies en beschadiging door TNT post.
Eventuele tekortkomingen of beschadigingen dienen direct na ontvangst schriftelijk aan ons te worden gemeld.

Retourneren kan binnen 8 werkdagen na ontvangst van de bestelling, mits de artikelen niet beschadigd of gedragen zijn. Anders zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Dit geldt niet voor op maat gemaakte artikelen, deze kunnen niet geretourneerd worden.

Wij verzoeken U voordat U artikelen gaat retourneren binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling een mail te sturen naar info@manjula4you.nl met daarin de reden van de retournering.

Na ontvangst van de retour artikelen wordt het gehele aankoopbedrag,  indien is voldaan aan de bovenstaande voorwaarden, teruggestort. Wij verzoeken U bij de retourzending duidelijk uw naam, adres, faktuurnummer en rekeningnummer te vermelden.

U kunt uw retourzending sturen naar:

Manjula4You
Kershof 23
5314 BW Bruchem
Nederland
E-Mail: info@manjula4you

Gebruik en onderhoud Sieraden:
Edelstenen kunnen door het dragen verkleuren. Met name zon is van grote invloed.
Spuit nooit parfum, eau-de-toilette of haarlak direct op het sieraad. Laat parfum eerst op de huid drogen alvorens het sieraad om te doen. Er kunnen anders vlekken op het sieraad ontstaan.
Ga nooit met de sieraden zwemmen, douchen, sporten of  in de sauna.
Indien U het sieraad niet draagt, kunt U deze het beste op een donkere en niet vochtige plaats bewaren.
Wees voorzichtig  met edelstenen: vallen en stoten kunnen schade tot gevolg hebben.
Gebruik voor het oppoetsen van de zilveren sieraden uitsluitend de zilverdoeken van Hagerty (niet de pasta).

Privacy verklaring:
Manjula 4 you hecht grote waarde aan het respecteren van de privacy van de gebruikers van de site en de webwinkel. Daarom worden uw persoonlijke gegevens, welke U ons verschaft zeer vertrouwelijk behandeld. De gevraagde gegevens hebben wij nodig om uw bestelling optimaal af te handelen. Wij verstrekken geen informatie aan derden.

 

Wij behouden ons het recht om op ieder moment de algemene voorwaarden te wijzigen.